El Vilartagues a les portes d'un ascens històric a 2aCat

Intervenen: Jordi Cambronero, President; José Cabrera, entrenador; David Zorrilla, capità

El Vilartagues està a les portes de fer-la grossa i aconseguir un històric ascens a Segona Catalana. Abans però, haurà de superar una pomoció d'ascens que a falta d'una jornada per acabar la lliga.

El conjunt de José Cabrera ha fet una temporada excel·lent quedant segon del grup setzè de Tercera Catalana, aconseguint un dels llocs de promoció de forma matemàtica i a falta d'una jornada per acabar la lliga.  La Junta Directiva està doncs, a les portes de complir amb  un dels seus objectius quan els tres clubs de futbol de la ciutat, Guíxols, Vilartagues i l'EF Sant Feliu es van unir sota un mateix paraigua tot mantenint la idiosincràcia i autonomia de cada club. Quan es va fer aquest projecte comú es van proposar pujar el Guíxols a Primera Catalana i el Vilartagues a Segona.

Una temporada per emmarcar

Si la Junta Directiva està satisfeta jugadors i cos tècnics no ho poden estar més.  L'equip ha fet una temporada per emmarcar amb 63 punts i essent el segon equip més golejador del seu grup amb 83 gols. Només  els supera un espectacular Quart amb 73 punts.

Després d'un inici complicat amb dos partits sense conèixer la victòria i una meitat de temporada igualment complicada amb lesions, el tram final de lliga l'equip s'ha lligat la manta al cap i en una competició molt apretada ha afiançat la promoció guanyant els tres últims partits.

Una festa de fi de curs

L'últim partit de lliga contra La Batllòria serà una autèntica festa per la massa social del club. La temporada regular s'acomiada a casa diumenge a les 18:00 i es prepara una dinar popular.

 Si tot va bé, la temporada següent la ciutat pot viure un derbi històric. Un Guíxols- Vilartagues que pot ser una autèntica festa del futbol ganxó.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports