La popular VolCAT Costa Brava celebra la seva cinquena edició

La VolCAT Costa Brava més internacional celebra la cinquena edició, amb ciclistes de 15 nacionalitats que participen en la popular prova de Calonge i Sant Antoni que consta de dues apassionants etapes en format Cross Country, que combinaran l'orientació amb la competició i els reptes personals, en dos recorreguts 64 i 60 quilòmetres, respectivament.

Calonge i Sant Antoni acull a ciclistes de 15 nacionalitats diferents que participen en la cinquena edició de la VolCAT Costa Brava, una prova que ha crescut en popularitat i que es caracteritza pel repte que planteja de navegar en GPS pels millors corriols i senders de les Gavarres durant els dies 18 i 19 de març.

Una de les claus d'aquesta singular prova per etapes és que és oberta a tothom, tant als participants amateurs com als de categoria Pro. Els aficionats poden escollir entre la participació individual o en parelles, també mixtes, amb l'opció de pujar al podi en qualsevol de les modalitats.

Seguint l'exitosa fórmula de l'any passat, els corredors gaudiran dels traçats en format Cross Country de gran bellesa pel cor de les Gavarres, havent-se d'orientar amb GPS, i sempre amb la Costa Brava i la badia de Sant Antoni com a teló de fons.

Amb sortida i arribada a Calonge i Sant Antoni, seran dues etapes molt diferents pel privilegiat entorn natural d'aquest territori ciclista. La primera té una distància de 64 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.700 metres, amb l'exigència d'alguns trams tècnics.

La segona etapa és completament diferent, ja que es passa per l'est del massís de les Gavarres, combinant pistes ràpides amb trams més rocosos que activaran la destresa i l'orientació dels ciclistes. Aquesta etapa consta de 60 quilòmetres i 1.612 metres de desnivell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports