Junts pel Degà ven il·lusió i un projecte esportiu ambiciós

Intervé: Pere Aliu, Junts pel Degà

Il·lusió per tornar a engrescar Palamós i fer un projecte digne pel Degà del futbol català. L'oposició a Joan Pau Pérez va presentar el seu projecte amb Patxi Otamendi al capdavant i quatre vicepresidents, entre ells l'impulsor de la moció de censura Pere Aliu.

Enmig d'una crisi institucional de gran magnitud l'oposició va voler vendre sobretot, il·lusió. Creuen que el club s'ha allunyat de la ciutat en els darrers anys i volen recuperar massa social, actualment comptada amb uns 150 socis.

4 àrees de gestió amb 4 vicepresidents

Si Junts Pel Degà accedeix a la presidència gestionarà el club a través de 4 àrees. L'esportiva amb Robi Aldavert al capdavant; la social amb Pere Aliu, la de Comunicació amb Josep Maria Guzman i l'econòmica amb Michel. Seran els quatre vicepresidents de Patxi Otamendi, CEO d'un grup energètic i expresident del Girona.

A nivell esportiu el full de ruta passa per tornar a Tercera en dos anys i bastir un projecte que aspiri a Play Off. A curt termini mantenen la confiança en Javi Salamero i admeten, que almenys fins al mercat d'hivern, no podran tocar gaire res. Una aposta destacada en l'àrea esportiva és la creació d'un equip de futbol femení que pugui ser referència a la regió.

Junts pel Degà vol impulsar la comunicació del club i la presència a les xarxes socials i promet una gestió transparent.

La dimissió de la Junta els agafa per sorpresa

L'acte de presentació de Junts pel Degà no va passar per alt a la dimissió de la Junta Directiva que els va agafar per sorpresa. Una dimissió que critiquen però que al cap i a la fi és una manera també de fer fora Joan Pau Pérez, el principal objectiu del grup.

El grup d'Otamendi i Aliu no creu que la junta sortint es presenti perquè no va aconseguir el suport dels socis per aprovar el tancament de comptes de la temporada passada i els pressupostos de la propera i demana que els tempos per escollir la nova junta no s'allarguin més del necessari.

Aquest dijous s'havia d'haver votat la moció de censura però amb la dimissió de la junta i convocatòria d'eleccions és probable que el procés d'elecció de president s'allargui fins a finals de setembre o principis d'octubre.

Suport de noms il·lustres

En l'acte de presentació de projecte, Junts pel Degà va fer gala de suport de mites del Palamós com Màrmol, Joan Bayona, Mario Fernández o Quique Yagüe entre d'altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports