L’UNI Girona de bàsquet femení presenta les noves equipacions a Port d’Aro

INTERVÉ: Helena Oma Giralt, jugadora de l’UNI Girona // Cayetano Pérez Ortíz, president de l’UNI Girona

L'equip de bàsquet femení UNI Girona ha presentat les noves equipacions per la temporada 2020-2021 al Club Nàutic Port d'Aro.
Aquest any s'han renovat les equipacions del club respecte a la temporada passada. D'una banda per una de les equipacions s'ha triat el groc i vermell, els colors de Catalunya. D'altra banda s'ha fet un nou disseny en el qual s'ha potenciat el logo del Club. La nova indumentària s'estrenarà aquest cap de setmana a la final de la Copa Catalana contra el Cadí La Seu al Palau Blau Grana.

Pel que fa a la primera equipació per la lliga espanyola s'ha mantingut el vermell i negre, els dos colors del club. Per la segona s'ha utilitzat el groc i vermell i serà amb la que lluiran les jugadores a nivell europeu. Aquest any la capitana de l'equip, Laia Palau, seguirà portant el dorsal número 3 amb el qual ja ha guanyat una lliga i una Supercopa. Pel que fa a les altres renovades Elonu, Vasic, Araújo i Helena Oma Giralt seguiran amb els mateixos dorsals que la temporada passada. Una cosa que canviarà en referència a l'última mencionada és el nom que lluirà a la samarreta. En honor a la seva mare, passarà a portar el cognom matern. A més de les veteranes, l'equip comptarà amb noves incorporacions per aquesta temporada. Noms com Pau Ferrari o Chelsea Gray que actualment encara està al WNBA però ja és a punt d'incorporar-se.

La presentació s'ha fet amb els patrocinadors del Club gironí que alguns ja fa més de deu anys que aposten pel club i per l'esport femení. També s'ha donat suport a l'acte des de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro i des del Club Nàutic del municipi que ha acollit l'acte de la presentació.
Des de l'Espai Gironès ja fa dotze anys que s'està recolzant a l'UNI Girona i també han estat presents a la presentació. Des de la direcció s'ha recordat la importància de compartir els valors i de donar suport a l'esport femení d'alt nivell i de base.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports