El CH Palafrugell cedeix un empat a l'última jugada del partit

Data: 07/04/2024

El CH Palafrugell ha deixat escapar la victòria en el derbi gironí davant el SHUM de Maçanet, que ha acabat 6-6. Els visitants s'han avançat 0-2, però els de Cesc Linares han empatat el partit. Abans del descans, els de Maçanet s'han tornat a posar per davant al marcador. El Palafrugell ha empatat a la represa i s'ha avançat fins a tres vegades en el marcador. Un gol dels de la Selva quan faltaven tres segons pel final, ha tancat el marcador.

Empat molt amarg del CH Palafrugell contra el SHUM de Maçanet de la Selva. Els visitants s'han avançat al minut cinc de partit i han ampliat distàncies en el tretze. Un inici dolent dels palafrugellencs que han reaccionat al final del primer temps. En trenta segons, els gols d'Osorio i Eloi han permès igualar el partit. Tot i això, el SHUM ha marxat al descans per davant gràcies a la diana de Miquel Grau.

A la represa, Biel Mir ha empatat i ha gaudit d'una bona oportunitat per fer el quart. Arcas ha aturat una falta directa i Osorio no ha desaprofitat la pilota aturada per fer el 4-3 al 44'. Dos minuts després Miquel Grau ha empatat i, a la jugada següent, Marc Figa ha fet el cinquè.

L'últim minut de partit, el SHUM ha estat en inferioritat per una targeta blava. Malgrat això, Josep Hernández ha empatat el partit a 43 segons pel final. 20 segons després Osorio ha fet el 6-5 pel Palafrugell, però quan mancaven cinc segons de partit, Hernández ha anotat el 6-6 final. Un empat amb un gust molt diferent pels dos equips.

La pròxima jornada, el CH Palafrugell visita el Lloret on una derrota ja els deixa matemàticament fora del play-off.