Victòria del Bisbal Bàsquet davant el Martorell a Lliga Catalana EBA

El Bisbal Bàsquet suma dues victòries en dos partits a la Lliga Catalana EBA. Aquest cap de setmana s'ha imposat al CB Martorell per 70-57. Un partit igualat entre els dos equips que no s'ha decidit fins a l'últim quart, on dos triples seguits dels bisbalencs els han permès sentenciar el duel. La victòria deixa a l'equip de Carles Rofes líder del seu grup empatats amb l'Alpicat, amb qui es jugaran la primera posició el pròxim dissabte al Pavelló Vell de la Bisbal.

El Sol-Gironès Bisbal Bàsquet s'ha imposat al Martorell per 70-57 en la segona jornada de la Lliga Catalana EBA. Els bisbalencs han sabut tirar el partit endavant davant un rival que ha plantat cara fins a l'últim quart.

El primer parcial ha mostrat que l'enfrontament seria igualat i que dependria de les dinàmiques ofensives de cada equip. L'empat a 12 s'ha acabat convertint en un 19-12 al final del primer quart, on l'equip de Carles Rofes ha agafat distància al marcador. El Martorell ha sabut frenar bé als locals al segon quart, on els bisbalencs han comès errors de tir i pèrdues a camp propi a l'inici de jugada. Tot i això, han sabut mantenir sis punts de diferència a la mitja part.

El tercer quart ha començat a trencar el partit. Els bisbalencs han superat els 10 punts d'avantatge respecte al Martorell i han començat a traçar bones jugades en pista ofensiva. Als del Baix Llobregat els hi costava retallar la distància, però han pogut arribar vius als últims 10 minuts.

Un mal inici de quart del Bisbal Bàsquet ha permès als visitants posar-se a sis punts, amb opcions de disputar la victòria. En el tram final, els bisbalencs han recuperat l'encert exterior i s'han tornat a distanciar al marcador per sentenciar el partit.

Un duel que, per l'entrenador bisbalenc, és un clar exemple del que es trobaran durant la temporada.

El partit ha permès veure alguns dels aspectes que vol aplicar Carles Rofes a l'equip com la pressió a tota la pista.

El Martorell ha marxat de la Bisbal satisfet tot i la derrota. Són un equip nou respecte el de l'any anterior, però no s'han deixat intimidar per una de les pistes més difícils de la categoria.

La victòria deixa al Bisbal Bàsquet líder empatat amb l'Alpicat, amb qui es jugarà passar a la següent fase de la Lliga Catalana el pròxim dissabte al Pavelló Vell.