El Bisbal Bàsquet guanya al CB Valls i continua líder en solitari

Gran tarda de dissabte la que s'ha viscut al Pavelló Vell de la Bisbal d'Empordà. El Sol-Gironès Bisbal Bàsquet s'ha imposat per 73-59 al CB Valls en un gran partit de tot l'equip. Els bisbalencs han arribat a perdre de nou punts a l'inici del tercer quart, però la gran reacció dels de Carles Rofes els ha permès sumar la setena victòria i continuar invictes. Un partit davant un gran rival on els bisbalencs han demostrat estar en un gran moment de forma on són capaços de remuntar en moments molt complicats.

Victòria de prestigi del Bisbal Bàsquet davant el CB Valls.
Primer i tercer classificat han disputat un partit d'allò més igualat, fins que al final del tercer quart els bisbalencs han aconseguit més de 10 punts de diferència on han trencat l'enfrontament.

Els dos primers quarts han estat marcats per la falta d'encert dels dos equips. El Valls ha demostrat ser un equip molt físic dominant el rebot ofensiu, mentre que l'equip de Carles Rofes no ha trobat l'encert en el tir exterior. En el segon període el Valls ha agafat sis punts d'avantatge, però el Bisbal Bàsquet ha reaccionat marxant al descans amb un 30-29.

L'inici del tercer quart ha estat un 1-13 pels visitants. Carles Rofes ha demanat temps mort i ha aconseguit la reacció dels seus. Un parcial de 27-6 ha permès als baix-empordanesos capgirar el marcador i marxar a l'últim període amb 12 punts d'avantatge. Un resultat que han sabut gestionar per continuar invictes.

El Valls ha tocat la victòria a l'inici del tercer quart, però no han sabut reaccionar davant l'encert bisbalenc

Un triomf que manté al Bisbal Bàsquet líder de Lliga EBA amb tot el Pavelló Vell bolcat amb l'equip.