El Club Nàutic Estartit organitza la segona edició de la regata Vela Clàssica Costa Brava

El Club Nàutic Estartit organitza la segona edició  de la regata Vela Clàssica Costa Brava
Torroella de Montgrí

Data: 12/06/2018

 
El Club Nàutic Estartit acollirà els dies 15, 16 i 17 de juny la segona edició de la regata Vela Clàssica Costa Brava, que alhora és el Campionat de Catalunya d’Embarcacions Clàssiques i d’Època. La prova està adreçada a embarcacions d’època, clàssiques i d’esperit de tradició.

Aquesta prova servirà per inaugurar la temporada de regates de clàssics a Espanya. Com a novetat, i per tal que els turistes i visitants puguin gaudir i veure les embarcacions de més a prop, aquest any la prova partirà del moll central. Les regates es disputaran els dies 15, 16 i 17 de juny i tindran tres recorreguts: R1: l’Estartit – l’Escala – l’Estartit; R2: l’Estartit – Tamariu – l’Estartit; i R3: en l’entorn de les Illes Medes dins la badia de l’Estartit. Les condicions de navegació poden alterar l’ordre i el recorregut de cada dia. L’entrega de premis tindrà lloc el 17 de juny a les 5 de la tarda al local social del CN Estartit.
 
En aquesta edició està previst que un total de 9 embarcacions preguin part en la competició, el que suposa 3 participants més que l’any anterior. Totes elles daten d’èpoques que van des del 1926 fins al 2003. Hi destaquen el Bon Temps (1926), del català Santi Godó, o el Six Jaguar d’Anthony Ball, en representació del Club Nàutic Estartit. 
 
El Club Nàutic Estartit, juntament amb els patrocinadors Top Sailing Charter (TSCH), empresa especialitzada en l’organització de viatges nàutics de luxe; Banco Mediolanum; Entitat Municipal Descentralitzada l’Estartit; i Estació Nàutica de l’Estartit;  volen sumar esforços per consolidar la remodelació del port de l’Estartit i aconseguir millorar la qualitat dels serveis de la Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports