El Bisbal Bàsquet comença el 2023 amb victòria

El Bisbal Bàsquet s'ha imposat a l'Azulejos Moncayo de Saragossa per 80-58. Els bisbalencs han anat per davant durant tot l'enfrontament i han sabut gestionar l'avantatge de set punts amb què acabaven el primer quart. El tercer i últim període han estat decisius en el partit, on els de Carles Rofes han ampliat la diferència fins a 20 punts, aturant completament els atacs aragonesos. Un triomf que ha permès començar l'any amb victòria davant un pavelló entregat a l'equip.

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet ha començat el 2023 amb victòria. L'equip de Carles Rofes s'ha imposat a l'Azulejos Moncayo CBZ per 80-58 en un partit molt complet dels bisbalencs des d'inici a final.

El primer quart ha acabat 22-15 pel Bisbal Bàsquet, on els locals ja han demostrat estar entonats des de la línia de tres. Els aragonesos han aguantat el ritme dels locals i s'han col·locat a quatre punts dels bisbalencs amb Carlos Blasco i Hugo Cano com a jugadors destacats. Pel Bisbal Bàsquet, els 11 punts d'Isaac Valera i els 7 d'Èric Jiménez han servit per marxar al descans amb sis punts de diferència, 42-36.

El tercer quart ha trencat el partit. El triple de Xavi Torrent ha obert un parcial de 8-4 pels locals, posant una diferència de 10 punts al marcador. La bona defensa bisbalenca va assecar l'atac aragonès, que ha estat incapaç d'anotar més enllà dels tirs lliures. En canvi, el pivot local Lamin Dibba s'ha fet fort a la pintura amb set punts.

Les faltes van pesar als jugadors de David Valero, que han vist com els seus interiors s'han carregat de personals des de l'inici del partit.

El tercer quart s'ha tancat amb un triple d'Èric Jiménez i el quart s'ha obert amb un altre de Xavi Torrent. Sis punts que han deixat al Bisbal Bàsquet amb una diferència de 17 punts quan faltaven vuit minuts. Un últim quart on el Sol Gironès ha continuat encertat des del tir de camp, mentre que el conjunt aragonès era incapaç de fer mal a la defensa, tot i guanyar el rebot ofensiu.

Al final, 80-58. Una victòria que permet al Bisbal Bàsquet sumar una victòria molt important davant un equip que s'havia reforçat aquestes vacances.

El tècnic bisbalenc també ha valorat la bona feina defensiva i l'esforç dels jugadors per tapar el rebot defensiu, una de les fortaleses del Saragossa.
Per l'entrenador aragonès, la derrota al pavelló vell ha estat massa gran respecte al nivell de joc que han mostrat els dos equips. Ha posat el focus en l'acumulació de faltes dels seus jugadors i l'encert dels locals a l'últim quart.

Amb aquesta victòria, els de Carles Rofes encaren amb optimisme dues setmanes on jugaran de visitants a Martorell i Mataró. A la 12 jornada, el Bisbal Bàsquet és cinquè amb un balanç de set victòries i cinc derrotes.