La Volta arriba a Sant Feliu amb carrers tallats però hotels plens

Intervé: Salvador Calabuig, regidor de Turisme

Plena ocupació al sector hoteler, 15 milions d'espectadors potencials i el nom de pobles i ciutats a 190 països. Aquestes tres credencials justifiquen l'aposta de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per  portar una Volta Ciclista a Catalunya que arrenca avui des de Calella.

Dimarts arriba la segona etapa de La Volta al Baix Empordà amb 25 equips i un pilot de 175 corredors. Serà una etapa plana que sortirà de Mataró i que sembla idònia pels sprinters i que acabarà a Vilartagues. Dimecres l'etapa sortirà de Sant Feliu de Guíxols per pujar cap als Pirineus amb dos ports de primera categoria i acabada a VallTer 2000.

L'arribada de La Volta provocarà nombroses incidències en matèria de mobilitat a la ciutat amb diversos talls de carrers pel pas dels ciclistes però també per l'aparcament dels seus autobusos.

Però més enllà de les incidències el món de la bicicleta és estratègic per l'àrea de turisme de la ciutat, que veu en aquest sector un element importantíssim de desestacionalització turística. La Costa Brava és des de fa uns anys epicentre del cicloturisme i cada cop més establiments s'hi estan especialitzant.

Dimarts el final d'etapa es preveu pels volts de les cinc de la tarda i dimecres, la sortida al voltant de les 12.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports