El Palafrugell perd amb el Noia i cau eliminat a quarts de final de la Lliga Catalana

Palafrugell

Data: 01/09/2021

El Corredor Mató CH Palafrugell diu adéu a la XVII Lliga Catalana Frit Ravich en perdre, a quarts de final, contra el CE Noia Freixenet de Pere Varias.

Jordi Bargalló, jugador que ha tornat a l'equip del penedès aquesta temporada, va obrir la llauna al minut 12 de partit. Al disset, Marc Figa posava l'empat al marcador (1-1), en un partit, fins aquell moment, igualat. El capità del Noia, Aleix Esteller, va anotar el 2-1 quan faltaven 6 minuts pel final de la primera meitat.

A la segona part, el Palafrugell no va aconseguir mantenir el bon ritme que havia ofert durant la primera, davant un Noia que anava a més i que va marcar 4 gols durant el segon temps, dos d'aquests de Xavi Costa, un de penal d'Eloi Mitjans, que és una altra de les incorporacions destacades del conjunt, i un, en una jugada amb toc de patí pel mig entre Romà Bancells i Costa.

Sergi Canet va marcar el segon gol dels de Palafrugell quan faltaven 3 minuts per sonar la botzina que indicava el final del partit, i el final del pas per la competició pels de Xevi Garcia, amb el resultat de 6 a 2.

Durant la Lliga Catalana, els baix empordanesos han patit dues derrotes, davant el Calafell i el Noia, i han aconseguit una victòria, amb el Caldes, que és la que els va classificar per a quarts.

Aquests pròxims dies disputaran diversos amistosos per acabar de preparar la temporada, contra equips com el Vic, el Malgrat i el Shum Maçanet. L'inici de la Parlem OK Lliga tindrà lloc el dissabte 18 de setembre i es tornaran a enfrontar al Noia, en aquesta ocasió, com a locals.

NOTÍCIES RELACIONADES

El Palafrugell supera al Caldes i es classifica per a quarts de final de la Lliga Catalana (30/08/2021)