Presenten a Sant Feliu de Guíxols el nou equip ciclista Júnior Antiga Casa Bellsolà

INTERVENEN: Robert Bellsolà i Johnny Weltz

Neix a Girona un equip ciclista júnior que omplirà una mancança paradoxal a la província amb la intenció de ser l'equip català que representi a Girona i Catalunya com una de les capitals ciclistes del món. 

Fins ara la província de Girona, terra on viuen molts ciclistes professionals i que és visitada per milers de turistes del pedal de tot Europa, no tenia cap estructura ni equip de formació i progrés en la modalitat de carretera i competició per als joves. 

El que comença ara amb l'equip Júnior és un projecte a llarg plaç per anar pujant en categories i poder arribar a ser el primer equip català i en connexió a Girona que corri el Tour de França.  

Un dels principals objectius és d'aquí a uns anys convertir-se en Equip Continental Pro, més endavant en un Equip World Tour i també afegir també un equip femení. 

Darrera aquest projecte hi han les fleques gironines d'Antiga Casa Bellsolà, els seus propietaris Robert Bellsolà i Mireia Oliveras, el manager de l'Equip Pere Hors, el director tècnic esportiu Johnny Weltz i el director esportiu Pius Doniga.  
 
La presentació oficial de l'Equip i del projecte ha esdevingut a Sant Feliu de Guíxols, dins el marc de la Volta de Catalunya, rodejats de ciclistes professionals com David de la Cruz,  Michael Woods o Carlos Verona.

També hi ha participat l’excampió del món de 500cc Àlex Crivillé, ambaixador principal de l’equip i pare d’un dels corredors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports