El Xaloc acull el 35è Campionat d’Espanya de natació amb aletes i immersió

Aquest dissabte 2 i diumenge 3 de juliol ha tingut lloc a la piscina municipal de Sant Feliu de Guíxols el XXXV Campionat d’Espanya de natació amb aletes i velocitat en immersió en les categories infantil i cadet. El Club Aquàtic Xaloc n’ha estat l’amfitrió i hi han participat 18 clubs d’arreu de l’estat amb vora 300 nedadors d’entre 11 i 15 anys.  

Després de ja haver acollit els campionats de Catalunya el passat mes de juny, el Club Aquàtic Xaloc ha estat organitzador aquest cap de setmana del 35è campionat d'Espanya en categories Infantil i Cadet de Natació amb Aletes i immersió.

En total hi han participat al voltant de 270 nedadors provinents de 18 clubs diferents. S'ha comptat amb la presència de clubs de Catalunya, Aragó, País Basc, Navarra, Castella i Lleó, i també d'un club d'Andalusia i un altre de Galícia. Els 270 participants s'han dividit en quatre modalitats diferent i s'ha competit en les distàncies de 25, 50, 100, 200, 400 i 800 metres.

El Xaloc hi ha participat amb 16 nedadors. Després d'aquest campionat, l'equip sènior-júnior del Xaloc participarà en els Campionats d'Espanya que tindran lloc a Barcelona el pròxim cap de setmana.

D'altra banda, l'entitat esportiva ganxona tornarà a organitzar les tradicionals travesses estiuenques durant el mes d'agost. El dia 14 tindrà lloc la travessa de Sant Feliu de Guíxols i el 29, la Volta del Serrà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports