El Coronavirus obliga a suspendre el MIC de futbol i de bàsquet 2020

El MIC de futbol i de bàsquet ha estat una altra de les víctimes del coronavirus. Malgrat que la setmana passada es va sortejar la fase de grups i es va garantir la celebració del mundialet de clubs, finalment la direcció ha emès un comunicat anunciant la suspensió del torneig. Una anul·lació que arriba després que la Secretaria General de l'Esport els hagi comunicat la conveniència de no celebrar l'edició 2020 aquesta Setmana Santa, prevista entre el 7 i el 12 d'abril. 

Des de l'organització lamenten faltar a la cita esportiva anual i afirmen que es tracta d'una situació de caràcter excepcional i imprevisible que requereix actual amb sentit de la responsabilitat, prioritzant el benestar i la salut d'equips, familiars o voluntaris. 

Al MIC 2020 hi havien de participar 8.000 nois i noies repartits en 370 equips de 44 països. Es tracta d'un esdeveniment internacional de gran importància pel territori, que entre allotjaments, activitats turístiques o restauració, genera anualment un impacte econòmic superior als 11 milions d'euros entre el Baix Empordà, la Selva i el Gironès. 

La suspensió del MIC es suma a l'anul·lació d'altres esdeveniment esportius com la BTT Volcat o les lligues de futbol, bàsquet, hoquei o handbol. 

Des de la direcció de MICSports ja han garantit el seu retorn en futures edicions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports