Gairebé dos mil alumnes participen al 26è Cros Escolar Adel Mechaal de Palamós

Palamós

Data: 07/11/2019

INTERVÉ: Joan Barba, regidor d'esports de Palamós

Palamós ha viscut tota una festa de l'esport amb la 26a edició del Cros Atlètic Vila de Palamós, on hi han participat prop de 2000 alumnes de totes les edats. Concretament 1006 en categoria masculina i 879 en femenina. Cadascun d'aquests alumnes ha participat en el circuit més adequat per la seva edat que han anat dels 200 metres als 1.800.

Per tal de fomentar l'activitat esportiva i no la competició, als més petits se'ls fa entrega d'una medalla commemorativa en lloc de premiar als primers. A més, fins a 2n de primària nens i nenes participen conjuntament.

Com a principal novetat, enguany el consistori vol eliminar els residus de plàstic. En aquest sentit en comptes d'oferir ampolles d'aigua, han instal·lat diversos punts d'avituallament i als més petits els han donat gots biodegradables.

L'activitat esportiva, que se celebra en horari escolar, des de fa quatre anys ha adoptat el nom de Cros Escolar Adel Mechaal, el jove atleta olímpic palamosí que va iniciar-se a l'atletisme en aquesta prova. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports