Les entitats esportives calongines s'uneixen en la primera edició del Fesport

La zona esportiva de Calonge s'ha convertit aquest diumenge en el punt central de la primera edició de Festport, una jornada esportiva i lúdica pensada per un públic familiar.

El Festport es va iniciar ben d'hora, a les 8.30 del matí, amb una sortida en BTT de 21 quilòmetres i de dificultat mitjana-alta. Va continuar amb la marxa de la Vall dels Molins, un recorregut de 12 quilòmetres de dificultat mitjana, i la marxa amb mascotes, d'uns 5 quilòmetres de distància i amb dificultat baixa

Durant tot el matí els assistents van poder gaudir d'inflables infantils a la zona esportiva i, al migdia, les activitats van continuar amb un vermut i el bingojam, una activitat que va comptar amb l'actuació de la Litus Bingojam Band.

Després de fer una arrossada popular a la tarda va agafar el relleu un circuit de 70 metres "d'humor amarillo" i el concert del grup The Others.

Aquesta activitat està organitzada per les entitats esportives del municipi: el Club d'Handbol Calonge i Sant Antoni, Club de Vela Sant Antoni, Escola de Futbol Calonge i Sant Antoni, UE Calonge, Club Judo Calonge, CF Sant Antoni i l'Escola d'Atletisme.

l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni espera un augment del nombre d'entitats esportives al municipi de cara a la temporada vinent. D'aquesta manera es busca que el projecte de Vila Esportiva vagi creixent i agafant més força any rere any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports