La Junta del Palamós dimiteix i convoca eleccions anticipades

Palamós

Data: 24/08/2018

La Junta Directiva del Palamós ha anunciat la seva dimissió i la convocatòria d'eleccions anticipades davant la situació d'inestabilitat que viu el club arran de la polèmica per la moció de censura contra el President Joan Pau Pérez.

Aquest divendres al vespre el màxim mandatari del Degà, acompanyat de tota la seva junta, han comparegut en roda de premsa per anunciar la decisió, poques hores abans que l'oposició de Junts pel Degà presenti el seu projecte esportiu.

La dimissió de l'equip de Joan Pau Pérez és un episodi més en l'estira i arronsa entre els dirigents del Degà i l'oposició aplegada a l'entorn de Pere Aliu, des que aquest va anunciar una moció de censura el passat mes de juny.

Dues tenses assemblees i intercanvi d'acusacions

Els opositors van presentar la sol·licitud de votació denegada dos cops per la Junta Directiva amb acusacions de falsedat documental. I el grup de Pere Aliu ha portat el cas davant la Federació Catalana de Futbol, ha demanat una auditoria dels comptes del club i estudia la possibilitat de portar el President als Tribunals per incompliment dels estatuts del club i desviació pressupostària.

En aquests quasi tres mesos hi ha hagut dues tenses assemblees, una extraordinària i una ordinària, amb intercanvis d'acusacions i la junta ha vist qüestionada la seva gestió econòmica amb la no aprovació del tancament de comptes de la temporada 2017-2018 i la no aprovació dels pressupostos de la temporada 2018-2019.

La plantilla, aparentment aliena als despatxos

Mentrestant, aparentment aliè al que passa als despatxos, la plantilla treballa en la configuració d'un bloc sòlid de cares al repte de tornar a Tercera Divisió comandats per Javi Salamero. 

La Junta Directiva rebutja la Moció de Censura i els socis tomben els comptes del Palamós (27-07-2018) Junts Pel Degà denuncia la Junta del Palamós i aquesta els investiga per 'falsedat'
Junts pel Degà presenta 31 DNIs i desbloqueja el vot de censura
El Palamós aclareix el per què de la destitució de Bayona com a entrenador de porters (19-06-2018)
Polèmica destitució de Joan Bayona com a entrenador de porters del Palamós Club de Futbol (19-06-2018)
La junta del Palamós desestima la moció de censura i Junts pel Degà recorre a la justícia (16-06-2018)
La Moció de Censura artista autoconvidat a l'Assemblea Extraordinària (08-06-2018)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports