El Palamós comença l'any amb bon peu (1-4)

Palamós

Data: 13/01/2020

El Palamós ha començat l'any de la millor manera possible amb una victòria àmplia per 1 a 4 contra el Parets. Els de Màrmol es van avançar al marcador ben d'hora, quan Dani Muela va rematar un centre des de banda dreta de Sergio González

A la represa, de nou Dani Muela va tornar a anotar per sumar un doblet i Sergio González va sentenciar el partit després d'una jugada per banda de Pere Espuña. El Parets va aconseguir retallar distàncies a 12 minuts del final amb el gol d'Otman El Cabriti. A l'últim minut, Sanku va provocar un penal que transformaria per situar l'1 a 4 final al marcador.

Amb aquest resultat i amb la derrota del Vic contra el Manlleu el Palamós se situa a només dos punts de la plaça de promoció per l'ascens a Tercera. Per la seva part, el Girona B segueix jugant la seva lliga particular amb números escandalosos, sobretot en defensa. Els gironins només han rebut dos gols en els 15 partits disputats fins ara i han aconseguit 43 punts de 45 possibles. Per sota la situació és molt més comprimida. El Vic, el Palamós, la Grama, la Guineueta, el Manlleu i el Mataró es disputen la segona plaça en només 6 punts de diferència. Quan falta només un partit pel final de primera volta ja es dibuixa una gran disputa entre aquests equips per optar a l'ascens a final de temporada.