Xevi Garcia: "Ara ens plantegem tots els partits per sortir a competir-los"

Palafrugell

Data: 17/11/2019

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor Mató Palafrugell

El calendari d'OK Lliga ha permès al Corredor Mató Palafrugell descansar aquest cap de setmana. Serà aquest dimarts quan visitaran un altre dels que Xevi Garcia considera equips "d'una altra lliga", el Noia Freixenet.

Els palafrugellencs arriben a una novena jornada en plena forma i satisfets dels resultats assolits. Els partits que s'havien plantejat que havien de puntuar si o si, ho han fet, i els que ja intuïen com impossibles, han competit oferint partits molt dignes, com l'anterior jornada, avançant-se al Barça al marcador en dues ocasions amb els gols de Sergi Canet i Pol Vives. 

El Noia Freixenet és un equip jove combinat amb jugadors amb molta veterania que estan acostumats a ocupar una part alta de la classificació i per tant, a competir tots els partits. El club va ser un dels conjunts fundadors de la màxima competició d'hoquei patins a l'estat i des de la seva creació fins ara hi ha estat present totes les temporades menys una. A més l'Olímpic Ateneu és una pista amb molta història que fa respecte a tots els equips visitants. 

Els blanc i negres ocupen una novena posició amb els mateixos 11 punts que el Reus, Noia, Lleida i Caldes. 

El partit es disputarà aquest dimarts a les 21h a l'Olímpic Ateneu. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports