El Palamós CF pateix per guanyar la Guineueta

Palamós

Data: 29/04/2024

Victòria del Palamós CF davant la Guineueta. El degà ha guanyat per 2-1 gràcies als gols de Kevin Vilavella i Gerard Mercader. En el tram final de partit, Àlex Pompido ha retallat distàncies pels barcelonins. Marwane ha fet diverses intervencions de mèrit per salvar el Palamós, fins i tot aturant un penal quan el resultat era de 2-0. Amb aquest triomf, els palamosins estan tres punts per sobre del descens.

El Palamós CF ha patit per guanyar a la Guineueta. Els baix-empordanesos s'han imposat 2-1 en un partit on han desaprofitat bones oportunitats en atac. La bona pressió ha permès als de Salamero recuperar prop de l'àrea rival, però no han acabat amb encert. Izan no ha vist porteria en dues ocasions. Primer amb una rematada creuada des de la dreta i després amb un u contra u davant el porter.

La Guineueta ho ha provat per les bandes, però s'ha trobat amb una sòlida defensa local. Izan l'ha tornada a tenir pel Palamós a la mitja hora quan ha robat la pilota al central però ha creuat massa el xut. La més clara de la primera meitat ha arribat al 36. Gerard Mercader ha centrat i Ortega ha estat a punt de marcar el gol de la jornada amb una xilena.

El que no ha entrat a la primera meitat, ho ha fet a la segona. Kevin, que ha entrat al descans, ha marcat al primer minut de la represa després de l'assistència de Germán. El gol ha animat als palamosins que han gaudit de bones oportunitats per ampliar la distància. No ha estat fins al minut 67', quan Mercader ha creuat un fort xut per fer el 2-0.

A partir del 70', pas endavant de la Guineueta que ha començat a crear perill. Falgueras ha comès penal sobre Pompido. Ell mateix ha xutat i ha vist com Marwane li ha aturat el llançament. El degà s'ha tornat a salvar quan Raül ha tret una pilota sobre la línia. A la jugada següent, però, Pompido ha retallat distàncies. La jugada polèmica del partit ha estat un possible penal per mans que l'àrbitre no ha xiulat quan faltaven tres minuts pel final.

Els palamosins ara estan tres punts per sobre del descens amb aquesta victòria. El pròxim partit serà el dissabte 4 de maig a les 17 h davant l'Europa.