Mon Cañellas, Miguel Cairo i Giulio Zunino s'imposen a la VI Guíxols Cup en classe ILCA

La badia de Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest cap de setmana la VI Guíxols Cup en classe ILCA 4, 6 i 7. En total, 16 clubs d'arreu de Catalunya amb 67 inscrits s'han desplaçat fins a la localitat ganxona. Després de dos intensos dies de competició, Mon Cañellas del Club Nàutic Cambrils es va fer amb l'or de la categoria 7, Miguel Cairo del Club Nàutic Salou fou el primer de la 6 i Giulio Zunino va ser capdavanter de l'ILCA 4.

La prova, organitzada pel Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, és puntuable pel circuit català 2020-2021.

Mussons, Doreste i Ferré són els noms locals destacats 
Entre els noms locals més destacats en la classificació general d'aquest cap de setmana destaquen Alèxia Mussons, que ha quedat tercera femenina en la ILCA 2, Jose Luís Doreste, tercer en la categoria 7, i finalment, Marina Farré, que ha fet un segon lloc femení en la ILCA 6. En aquest sentit, Ferré compleix amb les expectatives marcades a l'inici de la prova. I és que aquest és el primer any de la ganxona competint en la sisena categoria i en el transcurs d'aquest cap de setmana, abans d'entrar a l'aigua, confiava quedar entre les 15 primeres.

Cap de setmana amb 6 proves realitzades
Pel que fa al transcurs de la regata, gràcies a les bones condicions meteorològiques s'han pogut celebrar 6 proves per cada modalitat, tres dissabte i tres diumenge. El primer dia de competició predominava el vent de garbí acompanyat d'uns tímids rajos de sol. El diumenge, en canvi, dia més gris amb vent de nord, fet que ha desafiat les veles dels regatistes.

A finals de març es celebrarà la modalitat Europa i 420
La Guíxols Cup va néixer el 2016 al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols i d'ençà que porta celebrant-se interrompudament. Així, la darrera edició, la del 2020, va comptar amb 220 regatistes.

El Club va donar el tret de sortida a la sisena edició el 27 i 28 de febrer amb la celebració de la modalitat Optimist, ha continuat aquest cap de setmana amb la classe ILCA i finalitzarà el 27 i 28 de març amb Europa i 420.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports