El velocista i rècordman francès Lemaitre s'entrena a Palafrugell

Palafrugell

Data: 18/04/2018

Intervé: Christophe Lemaitre, atleta

És l'únic europeu blanc que ha estat capaç de competir amb el 'black power' que domina el món de l'atletisme. Christophe Lemaitre entrena aquests dies a Palafrugell acompanyat d'atletes del seu club d'Aix-Les-Bains en el marc d'una estada que s'acaba aquest cap de setmana.

Lemeitre té el rècord dels 100 metres llisos de França baxant dels 10 segons.  Ha participat als Jocs Olímpics de Londres i Río de Janeiro i  va ser bronze als Campionats Mundials de Daegu el 2011. Després d'un període difícil pel que fa als resultats i les lesions torna a estar motivat pels nous reptes de futur i aspira a tornar a marcar l'atletisme europeu."Vinc aquí per mantenir-me en forma durant tota la temporada i estar al millor nivell per afrontar el Campionat Europeu", ha dit. 

Una setmana acompanyat del seu club

El campió francés ha entrenat tota la setmana al Camp Municipal d'Esports de Palafrugell acompanyat d'una bona legió de membres del seu equip d'atletisme d'Aix Les Bains. Ha coincidit també amb un altre club de Sant Quentin que també utilitza des de fa més de quinze anys les instal·lacions de Palafrugell. Els clubs arriben al Baix Empordà buscant bones instal·lacions i bon temps.  "És bo fer estades fora de França, primer de tot per fer un canvi de mentalitat, per descobrir altres llocs per entrenar i també perquè hi ha una meteorologia millor, els dies són assolellats i això és positiu  per entrenar"., ha dit el velocista.

 Christophe Lemaitre ha tingut una agenda molt apretada amb entrenaments matí i tarda i encara no ha tingut temps de visitar la Costa Brava però ha afirmat que el que ha vist li ha agradat, que aprofitarà les poques estones lliures que li queden per fer un vol per Palafrugell i que no descarta tornar amb més calma a fer turisme per la Costa Brava. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports