L’Estartit acull la segona edició de la regata de Vela Clàssica Costa Brava

L’Estartit acull la segona edició de la regata de Vela Clàssica Costa Brava
Torroella de Montgrí

Data: 14/06/2018

Aquest divendres comença la segona edició de la regata Vela Clàssica Costa Brava a l’Estartit. La competició està organitzada pel Club Nàutic Estartit i s’allargarà fins diumenge, dia en que tindrà lloc l’última prova. La regata és alhora el Campionat de Catalunya d’Embarcacions Clàssiques i d’Època i està adreçada a embarcacions d’època, clàssiques i d’esperit de tradició. Aquesta edició, a més, també servirà per inaugurar la temporada de regates de clàssics a Espanya.

Programa de la regata
Demà, divendres 15 de juny, a les 12:30 h es donarà el tret de sortida de la primera prova, que seguirà el recorregut R1 (l’Estartit – l’Escala – l’Estartit).
Dissabte 16, a les 12:00 h tindrà lloc la segona prova, que en aquest cas recorrerà l’itinerari R2 (l’Estartit – Tamariu – l’Estartit).
Per últim, diumenge 17, també a les 12:00 h, es tancarà la regata amb l’última prova, que es disputarà seguint la ruta R3 (entorn de les Illes Medes dins la badia de l’Estartit).
També diumenge, a les 17:00 h es farà l’entrega de premis al local social del CN Estartit.

Els itineraris podrien variar en funció de les condicions meteorològiques. 

Embarcacions que daten del 1926 fins al 2003
En aquesta edició un total de 9 embarcacions formaran part en la regata, el que suposa 3 participants més que l’any anterior. Totes elles daten d’èpoques que van des del 1926 fins al 2003. Hi destaquen el Bon Temps (1926), del català Santi Godó, o el Six Jaguar d’Anthony Ball, en representació del CN Estartit.

Sortida del moll central
Com a novetat, en aquesta ocasió els turistes i curiosos que vulguin seguir la prova podran gaudir de les embarcacions de més a prop, i és que la regata partirà del moll central de l’Estartit. Els resultats i la informació de la prova es podran seguir al lloc web www.velaclassicacostabrava.com.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports