El CE Palamós compta amb un equip de capacitats especials per la temporada 22/23

Palamós

Data: 04/12/2022

El Pavelló de Palamós s'ha omplert per gaudir de la presentació del Club Esportiu Palamós. Els esportistes de l'entitat han desfilat per sobre el parquet fent de la jornada una festa i demostrant la unió que hi ha entre jugadors, entrenadors i afició. L'acte també ha estat especial per la presentació de l'equip de nois i noies amb capacitats especials, format per membres de l'Associació El Trampolí i patrocinat per al Rotary club Costa Brava. Tots ells entrenaran un dia a la setmana i és un projecte que ressalta la importància de l'esport com a eina d'inclusió.


El Club Esportiu Palamós ha presentat els setzè equips per la temporada 22/23. Una jornada il·lusiionant perquè l'entitat compta per aquest curs amb un equip de  jugadors amb capacitats especials, format per nois i noies del Trampolí. Ells entrenaran els dimecres de 10 a 12 amb entrenadors del club i és un exemple més de la importància de la inclusió en l'esport. Un projecte que il·lusiona als jugadors i al club. 

Pel que fa al club, aquesta temporada compten amb 15 equips federats i 180 jugadors i jugadores. Hi ha equips consolidats a la categoria interterritorial i busquen aconseguir l'ascens per poder jugar a preferent, mentre que el primer equip juga a primera catalana.

A banda dels objectius dins la pista, des del club tenen clar que el bàsquet va més enllà que una competició.

A l'acte hi han assistit el regidor d'esports del municipi i el president de la representació territorial de la federació catalana a Girona. Els dos han felicitat al club pel seu creixement i han remarcat la importància del bàsquet, més enllà de l'esport. Aquesta presentació ha estat especial perquè feia dos anys que no la celebraven. També és un moment on grans i petits comparteixen la pista, demostrant la unió dins el club. 

La jornada ha demostrat la consolidació del club palamosí dins el municipi i als pobles del voltant com a Vall-Llobrega i Sant Antoni de Calonge, portant el bàsquet més enllà de Palamós. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports