Acaba sense acord la mediació de l'Ajuntament entre les parts enfrontades al Palamós CF

Palamós

Data: 05/10/2018

Acaba sense acord la reunió a porta tancada entre la Junta Gestora del Palamós, Junts pel Degà i l'equip de l'expresident Joan Pau Pérez. L'Ajuntament va convocar totes les parts de la 'Guerra Civil' que viu el club per mediar i trobar una solució en un conflicte que sembla cada cop més enquistat.

Després de la dimissió de Joan Pau Pérez es va crear una Junta Gestora formada per tres membres. L'expresident Toni Heras, Josep Maria Guzman de Junts pel Degà i Pere Subirana de l'antiga junta. Aquesta es va trencar per discrepàncies sobre l'abast de les seves competències deixant un buit de poder al club i bloquejat el procés electoral.

Enmig d'aquest buit de poder Heras va endur-se, argumentant que era el legítim mandatari,  l'ordinador del club però no té la clau d'accés, en mans de l'antiga junta, que considera que es va substreure il·legalment el portàtil i no vol cedir-los la contrasenya.  Aquesta contrasenya és indispensable pel procés electoral ja que dins l'ordinador hi ha el cens electoral.

Davant d'aquesta surrealista situació, i tenint en compte que les instal·lacions que utilitza el club són municipals, l'Ajuntament es va oferir per mediar entre els grups enfrontats i va demanar-los una reunió a petició de la Federació Catalana de Futbol.

La Junta Gestora hi veu avenços, JxD creu que va anar malament

La reunió d'aquest dijous al vespre va acabar sense acord però hi ha versions contraposades sobre la seva utilitat.  La Junta Gestora la qualifica de "molt productiva" malgrat admetre que les posicions estan molt oposades i s'emplaça a una altra reunió amb la mediació, en aquest cas, de la Federació Catalana de Futbol.

Junts pel Degà també aposta per demanar la mediació de l'ens federatiu però valoren negativament els resultats de la trobada. Denuncien que l'antiga junta segueix sense cedir l'accés a l'ordinador, i per tant al cens, amb la qual cosa no es pot verificar que aquest estigui actualitzat i  no estigui adulterat. El grup liderat per Pere Aliu i Patxi Otamendi considera que no es donen les circumstàncies per fer unes eleccions amb garanties.

Per altra banda l'antiga junta directiva no reconeix la capacitat d'acció de la Junta Gestora que considera trencada i remarquen que només hi ha una junta electoral que només té legitimitat per organitzar i executar un procés electoral.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports