El CA Xaloc organitza el Campionat de Catalunya de Gran Fons de Natació amb Aletes

Sant Feliu de Guíxols ha viscut el Campionat de Catalunya de Gran Fons de Natació amb Aletes. De la mà del Club Aquàtic Xaloc, nadadors catalans s'han trobat a la Badia de Sant Feliu per competir a les aigües obertes del Baix Empordà. Una organització de la prova que demostra la importància del Xaloc en les competicions de natació, sent un dels clubs referència a escala catalana.

El Club Aquàtic Xaloc ha organitzat el Campionat de Catalunya de Gran Fons de Natació amb Aletes. Sant Feliu de Guíxols s'ha omplert de nadadors i nadadores per competir en una prova que, aquest any ha canviat de recorregut. Fins, ara, el circuit del campionat era un triangle dins la badia de Sant Feliu, però enguany ha estat un recorregut d'anada i tornada, amb tres distàncies diferents.

La distància de 1.000 metres ha consistit en només fer dues voltes al circuit.Un Campionat de Gran fons que ha comptat amb la participació de quatre equips, tres catalans i un club de Valladolid, a banda de la participació d'altres equips que no són federats, però que també hi han pogut participar.

El Xaloc també organitza competicions de natació amb aletes a la piscina de la Corxera. El fet de fer-ho en aigües obertes fa augmentar la duresa de la prova als nadadors i també requereix més feina d'organització.

Després de l'organització del Campionat de Gran Fons, el club no acollirà aquest any cap campionat d'Espanya de natació. El que sí faran, com cada mes d'agost, és organitzar la Travessia de Sant Feliu el 13 d'agost i la Travessia de la Volta del Serrà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports