La 3a Tradeinn International Thriatlon proclama els campions d’Espanya a Platja d’Aro

Triatletes d'alt nivell s'han citat a Platja d'Aro per participar al Triatló Internacional organitzat per Tradeinn. Durant el cap de setmana s'han disputat quatre proves, on tres de les quals també han estat campionats d'Espanya. Aquesta tercera edició ha demostrat l'atractiu de la Costa Brava per celebrar-hi proves d'alt nivell.

1.400 atletes han estat presents a l'Avinguda s'Agaró de Platja d'Aro amb motiu de la 3r triatló Internacional 140.6. Durant el cap de setmana la localitat ha estat la sortida i l'arribada de quatre proves d'alt nivell que algunes d'elles han servit per proclamar els campions d'Espanya.

Dissabte ha estat el torn del Triatló amb 3.800 metres de natació, 180 en bicicleta per diferents municipis de la comarca i 42 km a peu pel nucli de Platja d'Aro. El mateix dia s'ha celebrat la prova de mitja distància de 1.500 metres nedant, 90 km en bici i 21 corrent. Diumenge s'han disputat les proves de Gravel de mitjana distància i de Gravel distància olímpica, que també han servit per proclamar els campions espanyols. Unes proves que eleven el valor esportiu de la localitat.

Les quatre curses també han servit per demostrar el terreny que hi ha a la Costa Brava, que permet fer proves molt dures pel que fa a l'esforç i combinar-les amb espais de costa i muntanya.

Aquesta és la tercera edició de la prova i fa evident que a Catalunya la triatló cada vegada guanya més pes. De fet, la Costa Brava i les comarques gironines són els territoris on aquesta modalitat hi és més present.

Alguns dels guanyadors han estat Emilio Aguayo i Carla Dahan al triatló de llarga distància i Carlos Oliver i Ewa Komander a la mitja distància.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports