El Rally Costa Brava Històric decidirà a Palamós el campió europeu del FIA Trophy

Palamós

Data: 19/04/2018

Intervenen: Àlex Romaní, organtizador del rally / Lluís Puig, alcalde / Josep Pujols, secretaria general de l'Esport 

Els millors pilots de regularitat lluitaran pel títol europeu al 15è Rally Costa Brava Històric, que es celebra per segon any consecutiu a Palamós

Des d'aquest dijous i fins diumenge, 79 cotxes i 24 motocicletes participaran en aquesta prova que aquest any pot presumir de l'única prova oficial puntuable del FIA Trophy, amb la qual cosa el guanyador sortirà de Palamós. 

Pilots d'11 nacionalitats diferents, especialment francesos, però també grecs o anglesos, participaran en aquest rally que amb un recorregut de més de 1.000 quilòmetres repartits en 28 trams d'arreu del territori català es preveu dur i d'alt nivell.

La base de la cursa s'instal·larà a l'Hotel Trias de Palamós amb un parc tancat just davant del mar on s'hi trobaran fins a 21 marques, entre les quals destaca Porsche. També es disputarà un eslàlom puntuable al Passeig del Mar els dos dies de cursa, obrint així cada etapa. 

Des de l'ajuntment de Palamós acullen amb orgull aquest rally, que encaixa en l'aposta del municipi per acollir proves esportives amb un target mitjà o alt. Unes disciplines que ajuden a desestacionalitzar la temporada i promocionar Palamós, i en aquest cas Catalunya, arreu d'Europa. 

Al Rally Costa Brava Històric hi participaran esportistes de la talla de Carles Fortuny i Carles Jiménez o Carles Micó i Ivan Matavacas, tots guanyadors d'aquesta prova, o l'equip luxemburguès format per Christian Crucifix i Patrick Lienne, campions d'Europa d'aquesta disciplina. Hi haurà també una forta presència local. 

 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports