El Guíxols aconsegueix un empat merescut contra el Lloret (1-1)

Intervé: Toni Sànchez, entrenador de l'A.D.Guíxols

Nova temporada pel Guíxols, però mateix objectiu, pujar a Primera Catalana. El conjunt dirigit per Toni Sànchez afronta aquest nou curs amb una plantilla que ha mantingut el gruix de jugadors de l'any passat.

El Josep Sunyer rebia la visita del Lloret, de Primera Catalana. En línies generals, l'equip de la Selva no va ser superior als locals, tot i que van dominar la primera part. Els visitants es van fer amb el control del partit jugant al toc i sortint amb la pilota jugada des del darrera, mentre que el Guíxols enviava pilotes als davanters amb més facilitat després de moure la pilota en defensa.

Els gols van arribar a la represa. El Lloret va ser el primer en avançar-se després de llançar un servei de banda dins l'àrea, que va aprofitar Marc Vila per situar el 0 a 1. Just després el Guíxols va respondre amb un llançament de córner perfectament executat al segon pal que va rematar Umar.

La segona part del Guíxols va ser molt més completa quant a joc combinatiu gràcies a les triangulacions de Carles Callicó i Míchel, que va estavellar una pilota al pal amb un xut des de la distància. Durant la segona meitat també es va notar la fortalesa de Brice en punta, que gràcies a la seva mobilitat, va permetre que el Guíxols fes una bona sèrie d'incursions per la banda dreta.

El Guíxols s'enfrontarà el pròxim dimarts contra un rival complicat, el Banyoles de Tercera al Josep Sunyer.