El Xaloc obté 14 medalles al Campionat d'Espanya de Natació amb Aletes

El Club Natació Top Ten d'Alacant va ser el gran triomfador del Campionat d'Espanya de Natació amb Aletes celebrat a Sant Feliu de Guíxols. Els valencians van aconseguir 35 podis amb 15 primeres posicions en una exhibició de potencial que va deixar els seus rivalls lluny en el medaller.

La Piscina La Corxera va acollir una quinzena de proves de diferents disciplines de la natació amb alates en un cap de setmana ben farcit d'activitat, dissabte i diumenge. Equips d'arreu de l'Estat Espanyol van conviure una setmana a la ciutat en un campionat estatal de les categories cadet i infantil.

El CN Mediterrani de l'Hospitalet i el CN San Juan de Navarra van empatar a 21 pidis essent els navarresos qui van aconseguir més primeres posicions.

El Xaloc obté 14 podis

El club organitzador, el Xaloc, va fer un meritori paper amb 14 podis en el medaller, dels quals 2 primeres posicions, 6 segones posicions i 6 terceres posicions.

Núria Benítez en 200 bialetes i Afra Barniol en 200 superfícies van ser les nedadores ganxones més destacades. Afra Pujol en 50 superfície, Mireia Río en 400 escafandra i Albert Casamitjana en 200 superfícies van fer segones posicions com també els combinats de 4x100 bialeta i 4x100 superfície. Pel que fa a la resta de podis ganxons van ser per Anna López en 50 bialeta i 100 bialeta, Albert Casamitjana en 50 superfície Jordi PujolRas en 100 bialeta, Núria Benítez en 100 bialeta i Afra Pujol en 400 superfície.

TV Costa Brava, ofereix el 'streaming' oficial

TV Costa Brava va emetre per 'streaming' i TDT el desenvolupament del campionat en l'emissió oficial de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports