Palamós tornarà a ser la seu del Rally Costa Brava Històric

Palamós

Data: 29/12/2017

Palamós repeteix com a seu del Rally Costa Brava Històric. La competició que es té previst que es celebri l'abril de l'any que ve serà la única prova puntuable per a l'europeu de l'especialitat. 
El municipi va signar un conveni que el lliga amb el ral·li durant 3 anys, el que el converteix en la seu central de la prova acollint la major part dels actes, des de les verificacions, el parc tancat, el podi de sortida, el village, un tram espectacle, els finals d'etapa i l'acte de lliurament dels premis.

El ral·li arrencarà el 19 d'abril amb les verificacions administratives i tècniques i l'anomenat "Welcome Tapas Rally Palamós" que reunirà una selecció dels productes més valorats de la zona. I la sortida del ral·li es celebrarà el dia 20 a les 3 de la tarda. 

El Rally Costa Brava Històric tindrà un recorregut de 1.037 km en 28 trams, essent el 50% de regularitat. Es preveu que es superin el centenar d'inscrits els quals es disputaran el campionat del "FIA Trophy for Historic Regularity Rallies".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports