La Carnaval Race, marcada per la fred i el vent

Intervé: Fredy Bru, CN Port d'Aro

A Platja d'Aro el Carnaval no només s'ha celebrat amb comparses i carrosses als seus carrers, sinó que també ha comptat amb embarcacions de vela a les seves aigües. Un any més el CN Port d'Aro i la Federació Catalana de Vela han organitzat la Carnaval Race, el campionat de Catalunya en classe Europe, que ha arribat a la seva 29a edició. 

Aquest any la visita de Carnestoltes ha estat matinera i, per tant, la fred ha estat un element constant contra el que els regatistes havien de lluitar. El vent també ha fet la guitza. Si bé durant el primer cap de setmana de competició, el del 3 i el 4 de febrer, n'hi va haver poc i algunes de les proves no es van poder realitzar, en el segon cap de setmana, el de Carnaval, tot al contrari: l'excés de tramuntana no va permetre les condicions necessàries el segon dissabte. 

A la Carnaval Race d'enguany hi han participat gairebé una cinquantena d'embarcacions. La majoria provenien de clubs nàutics d'arreu del litoral català, però també ha comptat amb la presència de navegants finesos.

La participació de regatistes provinents de Finlàndia forma part de l'estratègia de Platja d'Aro de consolidar un turisme esportiu fora de temporada. La Carnaval Race en concret n'és un bon exemple i s'està treballant per millorar cada cop més el seu nivell amb la finalitat d'atreure esportistes de més punts d'Europa. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports