Uns 360 karatekes es reuneixen en el Torneig de Sant Feliu de Guíxols

Uns 360 esportistes van participar en el Torneig de Karate de Sant Feliu de Guíxols, celebrat aquest cap de setmana al Pavelló La Corxera. L'esdeveniment va aplegar persones vingudes d'arreu de Catalunya i Andorra, així com d'edats diverses.

Va néixer al Japó i presenta les seves arrels en les arts marcials xineses. El karate, de fet, va començar a expandir-se arreu del món, als anys 60 i 70, gràcies a les pel·lícules de combats. Ara, són nombrosos els municipis que compten amb escoles especialitzades per practicar aquesta modalitat. N'és un exemple Sant Feliu de Guíxols, on el Club Dojo i l'Ajuntament, van emprendre, aquest cap de setmana, un campionat de renom nacional.

A simple vista, el karate es val dels cops de puny, puntades de peu, cops de colze i de genoll. Tanmateix, els karatekes destaquen el seu treball interior, tant pels valors d'humilitat com respecte per l'entorn. Una pràctica que cada cop guanya més adeptes. De fet, el nombre d'inscrits, respecte a la competició de l'any passat, ha augmentat en 110.

Així doncs, al Pavelló de La Corxera es van poder veure combats reals contra l'adversari, a més, de proves de cata o demostració. Hi foren presents nens i nenes des de 5 anys fins a competidors de projecció estatal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports