El Club de Rítmica Palafrugell participa a la primera exhibició online de la història

Palafrugell

Data: 15/04/2020

INTERVÉ: Esther Hidalgo, coordinadora i entenadora del CR Palafrugell - Costa Brava

Quatre gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica Palafrugell - Costa Brava han participat al primer torneig online de gimnàstica rítmica de la història, organitzada pel club Utebo de Saragossa a causa de les cicumstàncies actuals. 

La competició ha tingut lloc aquest passat cap de setmana i hi han participat més de 400 gimnastes de tot el territori Espanyol. Cada gimnasta ha adaptat l'exercici als mitjans i espai dels que disposen a casa. 

Les gimnastes palafrugellenques participants han sigut Noa Garcia, en categoria Benjamí base amb l'exercici de mans lliures; Gala Jiménez, en categoria Benjamí copa amb mans lliures; Laia Solà, en categoria infantil base amb l'aparell de pilota i Jana Rodríguez, de la categoria infantil escolar amb l'aparell de cèrcol.

Pel que fa als entrenaments, el club s'ha vist obligat a adequar-los segons els nivells. En aquest sentit les gimnastes de nivell federat segueixen realitzant entrenaments de preparació física general cada dia, però ara ho fan a través de classes online. La Federació Espanyola de Gimnàstica Rítimca ha notificat que les competicions s'actualitzaran un cop s'aixequi l'estat d'alarma.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports