La VI Guíxols Cup ha acollit 303 regatistes en una edició marcada per la pandèmia

Punt final a la VI Guíxols Cup, després de celebrar-se en el transcurs d'aquest cap de setmana la competició de les classes Europa i 420. Els més encertats sobre les regates foren Daniel Cabré del Club Nàutic El Masnou en modalitat Europa i el duo Sebastián Riquelme i Miquel Pérez del Club Nàutic El Balís en 420.

El bon temps va acompanyar la competició
Els organitzadors han volgut posar èmfasi en les bones condicions meteorològiques d'aquest cap de setmana, les quals han propiciat la realització de 4 proves al dissabte i 2 al diumenge.

Si desglossem la jornada, el primer dia va regnar el vent de gregal de fins a 15 nusos, acompanyat de forces onades. Situació diferent al diumenge, quan va fer un temps assoleiat amb una presència més tímida del vent.

Tres caps de setmana, 303 participants i 0 contagis
Pel que fa a mesures sanitàries, en els tres caps de setmana de competició no hi ha hagut cap cas de coronavirus. Entre les principals precaucions empreses, destaca el tancament del recinte on s'instal·len les embarcacions per blindar l'espai de l'entrada a tercers, garantir la distància i facilitar les tasques de muntatge.

L'entrega de premis es va fer aquest diumenge a la tarda i dóna per finalitzada la VI Guíxols Cup, que va començar el 27 i 28 de febrer amb la classe Optimist, seguida del 13 i 14 de març amb ILCA. En general, han passat per la badia de Sant Feliu de Guíxols un total de 303 regatistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports