El Bisbal Bàsquet sua de valent per guanyar a l’Espanyol

Victòria per la mínima del Sol Gironès Bisbal Bàsquet. Els bisbalencs s'han imposat 77-76 a l'Espanyol en un partit on els blanc i blaus han tingut un tir per endur-se la victòria. Els dos equips s'han mostrat molt competitius en defensa i ha costat veure situacions de tir còmodes. La pressió del Pavelló Vell ha estat clau, una vegada més, perquè el triomf es quedés a casa. L'equip de Carles Rofes és líder a Lliga EBA amb 15 victòries i una derrota.

Victòria molt treballada del Sol Gironès Bisbal Bàsquet davant l'Espanyol. Els de Carles Rofes han guanyat 77-76 en un enfrontament molt igualat des de l'inici. Els dos equips han sabut defensar bé al rival i cap dels dos conjunts ha tingut situacions fàcils de tir. Al segon període, l'Espanyol ha començat millor i han obert un forat de sis punts. Els baix-empordanesos han reaccionat igualant el partit i han marxat al descans amb un 39-38.

El tercer quart ha començat amb un bon encert exterior. Bisbal Bàsquet i Espanyol s'han mostrat contundents des de la línia de tres. Els bisbalencs han aconseguit mantenir quatre punts d'avantatge, però els visitants han frenat el potencial ofensiu amb bones defenses.

L'últim parcial l'han començat amb cinc punts de diferència. Tres triples consecutius de Guillem Planas han deixat molt tocat a un Espanyol que sobrevivia gràcies als tirs lliures. Quan faltaven quatre minuts el marcador era de 70-62. Els visitants s'han posat a un punt a dos minuts pel final. Una esmaixada de Lamin Dibba semblava tancar el partit, però un triple de Gerard Gomila ha donat una última esperança als barcelonins. El mateix Gerard ha tingut l'opció de guanyar el partit amb un triple sobre la botzina.

Un triomf que s'ha quedat al pavelló vell de la bisbal i que demostra que per ser líders hauran de suar cada jornada.

L'Espanyol ha tingut al líder contra les cordes. El seu partit els ha merescut l'aplaudiment de tota l'afició local i marxen de la Bisbal amb bones sensacions per afrontar la segona volta.

Aquesta és la quinzena victòria del Bisbal Bàsquet a Lliga EBA i es mantenen com a líders en solitari. El Mollet, el segon classificat, només ha perdut un partit més que els de Carles Rofes, cosa que demostra que els bisbalencs no tenen marge d'error. La pròxima setmana visitaran al filial del Joventut de Badalona.