El Palafrugell diu adéu a l'OK Lliga i ja pensa en la temporada que ve

Palafrugell

Data: 28/05/2018

Intervé: Xevi Garcia, entrenador del Corredor-Mató Palafrugell

El Corredor-Mató Palafrugell va dir adéu de forma deifinitva a l'OK Lliga i ho va fer amb una derrota davant l'Arenys per 6-7. El partit era un mer tràmit entre dos equips baixats a 1a Nacional.

Els visitants es van avançar per mitjà de Marc Roca. Va empatar David Carles, però els maresmencs van agafar distància abans del descans amb gols de Jordi Illa i Xavier Gurri. A la segona meitat van tornar a igualar el resultat Aldrich i Ribot. Llavors, Gerard Pérez, Marc Roca i Kilian Aguilar feien un 3-6 que semblava definitiu. Però Brugué, per partida doble, i Guillem Ribot, de nou, aconseguien empatar el duel per segona vegada. Ja al final del temps Marc Roca va convertir un penal que portava els tres punts a Arenys i deixava al Palafrugell com a penúltim classificat de la taula.

Comiats i noves incorporacions

Amb el temps exhaurit l'afició va demostrar ser-hi com sempre i els aplaudiments van durar minuts, sobretot com a agraïment cap a dos dels pesos pesants de la plantilla: Gerard Pujol i Marc Brugué, que deixaran el club. El segon, capità des de la marxa de Joni, ha dedicat bona part de la seva carrera al club palafrugellenc i no va poder evitar emocionar-se.

El fet que el Corredor-Mató certifiqués el descens ja fa unes quantes setmanes ha permès tenir la planificació de la temporada a 1a Nacional gairebé enllestida. Durant els propers dies es començarà a presentar un projecte que vol tornar a situar Palafrugell a l'elit de l'hoquei.