El Palamós no surt del pou

Palamós

Data: 01/09/2017

Intervé: Santi Castillejo, entrenador de l'Ascó CF; Vicenç Fernández, entrenador Palamós

El Degà va gaudir del control de la pilota durant bona part del partit i d'ocasions importants.  El primer gol però va caure del costat ebrenc després d'una greu erroada de Quinti que va deixar la feina pràcticament feta a Sergi Moreno.

Amb 0-1 al marcador es va arribar al descans però el Palamós no es va cohibir. Marc Vilà va empatar el partit al minut 54. Però quan les coses anaven més bé i guanyar els tres punts semblava possible, dos penals van fer perdre tota esperança a l'afició del municipal. Víctor Bartumeu va posar l'1-2 i el 1-3 al lluminós de l'Estadi.

Vicenç Fernández va marxar de l'estadi molt molest amb una actuació arbitral que considera va marcar el partit. Tot i que es va mossegar molt la llengua, va apuntar a dues jugades polèmiques. El penal provocat per David Cano i la segona groga perdonada al jugador  ebrenc Masqué.

Amb aquesta derrota el Palamós continua cuer amb dos punts a quatre de la permanència. El proper partit, el Degà visita Granollers amb l'obligació de guanyar.