EmpoRderats i Panteres Grogues organitzen un cap de setmana de convivència

Diferents espais esportius de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró han acollit les activitats del cap de setmana de convivència organitzat per EmpoRderats i Panteres Grogues. Aquesta és la primera trobada entre les dues organitzacions que ha servit per canviar experiències i compartir uns dies d'esport i festa.

L'Associació EmpoRderats i el club esportiu i cultural LGTBI+ Panteres Grogues han organitzat un cap de setmana de convivència a Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. Des de divendres a la tarda fins diumenge, l'entitat esportiva ha organitzat activitats a diversos espais del municipi. Una trobada que és la primera d'aquestes característiques que se celebra al Baix Empordà i que ha superat les expectatives de l'organització.

Un torneig de pàdel al Club Tennis d'Aro, rugbi al camp de futbol i vòlei al Palau d'Esports i Congressos han estat alguns dels esports del cap de setmana. També ha destacat l'entrenament funcional a l'aire lliure on els entrenadors han adaptat la sessió perquè tothom pogués gaudir fent activitat física.

I és que més enllà de l'esport, el cap de setmana també ha tingut moments d'oci com sopars i barbacoes conjuntes. Pel club Panteres grogues, la jornada també ha estat una oportunitat per organitzar activitats més enllà de Barcelona.

Per EmpoRderats, la trobada demostra i dona suport a les activitats de l'entitat durant tot l'any.

Un cap de setmana que ha estat un espai de trobada on les dues entitats han donat visibilitat a les seves activitats.


Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Antonio Gutierrez Herraizfa 35 dies
Com a participant de la jornada crec que aquesta ha estat molt enriquidora per conèixer gent d'altres seccions esportives i culturals , per tastar que es el que fan i deixar-te seduir per apuntar-t'hi el curs vinent . També ha servit per coneixe'ns millor , i donar visibilitat a l'esport que es manifesta sense amagar el que som i el que ens agrada . Felicitats als organitzadors i a la bona acollida del municipi i l'associació EmpoRderats. Hem de repetir amb aquesta iniciativa !


Més articles de Esports