Ganxotrail, la primera cursa de l'any es celebra a Sant Feliu de Guíxols

Ni la fred matinera, ni les cancel·lacions d'última hora a causa de la pandèmia han servit de pretext per aturar la tercera edició de la Ganxotrail. Una trobada esportiva que transcorre pel paisatge escarpat, propi del Massís de l'Ardenya, i que esdevé la primera trobada al calendari pels corredors i corredores.

Organitzada pel Centre Excursionista Montclar, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, s'ha realitzat aquest diumenge la tercera edició de la Ganxotrail amb 600 participants. De fet, la trobada ha guanyat en popularitat i cada cop són més els esportistes que d'arreu de Catalunya es citen anualment al municipi baix-empordanès. 

Tanmateix, la trobada es fracciona en dos circuits. Per una banda, es desplega l'itinerari de 16 quilòmetres, que presenta un desnivell positiu de 620 metres i està pensada per fer-lo corrent. D'altra banda, s'ha creat un recorregut de 10 quilòmetres, que correspon a la modalitat de marxa, amb un desnivell de 360 metres. L'objectiu, doncs, és oferir una cursa adaptada als diferents nivells.

Miquel Cruz, en la categoria masculina, i Helena Mercader, en femenina, van ocupar la primera posició al podi.

Els diners recaptats de la Ganxotrail es destinaran a participar en l'Oncotrail 2022. Una cursa de 100 quilòmetres de la Fundació Oncolliga, que recull diners per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports