Derrota del CH Garbí davant el Joventut Mataró en l’última jugada de partit

Data: 19/11/2023

El CH Garbí té els sèniors masculí i femení a la màxima categoria de l'handbol català i se situen a la part alta de la taula de les seves respectives lligues. Aquest cap de setmana, però, els resultats no han acompanyat. El sènior femení ha perdut a la pista del líder per 28-21 i el masculí, que arribava primer a la 12a jornada de lliga, ha vist com el Mataró els hi guanyava el partit a l'últim segon. Un enfrontament igualat on es va veure el bon ambient que viu el club, amb el Garbí Arena ple de gom a gom per animar al seu equip.

Aquest gol a l'última jugada del partit ha condemnat al CH Garbí a la seva tercera derrota en lliga, evitant que es distanciés com a líder de lliga. El Club Joventut Handbol Mataró ha donat la sorpresa guanyant a la pista dels palafrugellencs (30-31) en un partit igualat d'inici a fi.

A la primera meitat, cap dels dos equips ha aconseguit distanciar-se al marcador. La màxima diferència pel Garbí ha estat de dos gols i amb la sensació de dominar bé el partit. Els del Maresme s'han refet i, quan faltaven cinc minuts pel descans, s'han posat 11-13 al marcador. Un temps mort del tècnic local i la capacitat per aprofitar la superioritat numèrica, ha permès al Garbí empatar el partit abans del descans.

La segona meitat ha començat com ha acabat la primera. Sanció de dos minuts per un jugador del Mataró que els locals han aprofitat per marxar de tres gols. L'avantatge s'ha estabilitzat en els cinc de diferència, però el Mataró ha començat a remuntar fins que, amb el 30-30 i després d'haver fallat un primer llançament, han marcat el gol de la victòria. Un final molt amarg pels de Palafrugell.

Pel Mataró, aquest no ha estat el primer partit on la victòria ha anat d'un gol i si altres vegades els hi havia sortit creu, a Palafrugell ha estat cara.

Tot i la derrota, els jugadors locals han vist com la grada no ha marxat al final, sinó que s'ha quedat aplaudint l'esforç d'un equip que demostra poder lluitar per la primera posició.

Ara, toca refer-se d'un cop dur per continuar amb la mateixa dinàmica de resultat per mantenir-se a les posicions de privilegi de la categoria.