El Palafrugell i el Voltregà es tornen a enfrontar aquest dissabte

Data: 05/02/2021

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell

La 18a jornada d'OK Lliga enfronta al CH Palafrugell amb el CP Voltregà, un mes i mig després del partit d'anada a Sant Hipòlit, i és que els diversos ajornaments de partits durant la temporada han portat a fets curiosos com aquest, que només faci set setmanes que no es veuen les cares, quan hauria de fer gairebé quatre mesos. El resultat va ser d'empat a 4.

Les estadístiques prèvies al duel indiquen que el Voltregà hi arriba amb una dinàmica molt positiva en què han guanyat els dos últims enfrontaments. Amb un 6 a 1 a Mataró, i un 1 a 3 a Vic en el derbi osonenc. A domicili han aconseguit dues victòries i dos empats, i avui dia se situen a la part alta de la classificació: sisens amb 27 punts.

Però també el Palafrugell porta una bona dinàmica. Aquest mes de gener han aconseguit 10 dels 18 punts en joc, i dissabte juguen com a locals, que és on més n'han guanyat: 15 de 27 punts s'han quedat a casa aquesta temporada i només dos equips s'hi han endut la victòria, el Lleida i el Barça. El separen set punts del rival, havent jugat un partit menys.

Els homes gol del duel són Sergi Canet i Gerard Teixidó, amb 16 encerts cada un d'ells. Els segueixen, en el cas del Palafrugell, Marc Figa amb 11, i al Voltregà, Arnau Canal amb 13.

Pel que fa a targetes, entre els dos equips hi ha cinc jugadors que estan a una blava de la sanció. En el cas del Palafrugell: Caco Ceschin i Mikel Abeal. Al Voltregà: Arnau Canal, Aleix Molas i Roger Font.

Un alicient més del partit és que el CH Palafrugell podria aconseguir un nou rècord personal si empata o guanya, i és el d'igualar o superar els punts aconseguits en tota la temporada passada. En van ser 21 i en porten 20.

El partit serà en l'horari habitual dels locals, a les 20h, a porta tancada i en directe per OKLiga.tv.