Cap de setmana d'alt voltatge esportiu a Sant Feliu de Guíxols

Intervé: David Oliveras, regidor d'esports

Cap de setmana d'alt voltatge esportiu a Sant Feliu de Guíxols amb gairebé un miler d'esportistes en diferents proves aquest dissabte.

La ciutat organitza un 3x3 de bàsquet i acull la Marnaton de natació en una jornada en que la població veurà atletes per tot arreu.

La Marnaton portarà més de 600 nedadors en aigües obertes dissabte en una competició que tindrà tres distàncies. De 12, 6 i 1 km mi mig. Totes elles sortiran de la platja ganxona. La cursa llarga arribarà fins a Tossa de Mar; la de mig fins a Cala Canyet i la petita fins a Port Salvi
Es tracta d'una de les cinc Marnatons que es fan al país en localitzacions com Barcelona, Begur, Cadaqués i Formentera.

Pel que fa a l'altre esdeveniment esportiu d'aquest dissabte, el 3x3 de Bàsquet, la ciutat acollirà aquest format de petits partits amb els Jardins Juli Garreta com epicentre.

La competició, amb cobertura mediàtica nacional, és un projecte de la Federació Catalana de Bàsquet que té per objectiu potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

La 4a edició d’aquest circuit arrenca amb objectius renovats, nova categoria unificada, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports