El vent extrem marca la tercera jornada de la Christmas Race

Palamós

Data: 21/12/2017

El vent extrem ha estat el protagonsita de la tercera jornada de la Christmas Race de Palamós. Aquest dimecres es va passar de l'absència de vent fins al migdiia a la forta tramuntana que va arribar fins als 30 nusos. Les onades van assolir els dos metres d'alçada, provocant diverses caigudes i trencaments.

Totes les classes van disputar una prova a excepció dels 49ers, que van quedar-se sense sortir. El català Àlex Muscat va col·locar-se líder de la classe Finn, mentre que Pere Ponsetí va aconseguir-ho en Làser Radial Masculí, Eduard Ferrer i Carlos de Macqua en 420 i Marc Arrufat en Europe. 

El també català Muscat encapçala la taula de Finn juntament amb l'italià Spadonni. 

En 470 masculí, tot apunta que es jugaran la Christmas Race els alemanys Simon Diesch i Philipp Autnrieth i la parella catalano-gallega de Jordi Xammar i Nico Rodríguez. En femení, 5 vaixells no van poder acabar la prova per fora de línia, incloses les dues primeres parelles classificades, Jennifer Poret i Camille Hautefaye i Sílvia Mas i Patricia Cantero. 

En Làser Standard el francès Frank Lavenant es manté líder mentre que en làser Radial Femení la campiona del món Alison Young segueix intractable. 

En classe FX, la tripulació finlandesa de Martin Mikkola i Markus Ihamuotila ha escalat fins a la primera posició, mentre que en 29er dominen els alemanys, amb Florian Steuerer i Fiebig al capdavant. 
 
Para aquest dijous, l'última jornada de les classificatòries per les classes olímpiques de cara a la Medal Race de divendres, s'espera que segueixin bufant els vents del nord. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports