Una seixantena de microcotxes llueixen per les carreteres de la Costa Brava

Platja d'Aro s'ha convertit enguany en l'escenari principal d'una clàssica trobada del motor que enguany ha arribat a la seva divuitena edició, com és la Trobada Internacional de Microcotxes. Aquests característics vehicles s'han deixat veure rodar per les carreteres de la Costa Brava i també s'han exhibit en diferents aparcaments de la comarca, com en els casos del mateix municipi platjarenc o també de Palamós. Centenars de curiosos s'han apropat per fotografiar-los.

Una seixantena de vehicles com aquests s'han estat passejant al llarg de tota una setmana per la Costa Brava, en el marc de la 18a edició de la Trobada Internacional de Microcotxes.

Són considerats microcotxes tots aquells vehicles que van ser fabricats entre els anys 50 i 70, que tenen un màxim de tres metres de longitud, 600 cm³, el motor refrigerat per aire i únicament dues portes.

Enguany la trobada Internacional ha celebrat la majoria d'edat, i ho ha fet amb Platja d'Aro com a seu. L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró aposta per tornar-ne a ser seu l'any 2024.

Les trobades de microcotxes, organitzades pel Clàssic Motor Club del Bages, es realitzen de manera bianual, per tant, fa trenta-sis anys que es porten a terme. Hi ha qui hi ha participat des de les primeres edicions, però la intenció és que s'hi vagi sumant gent nova amb els anys.

Els vehicles que han lluït per les carreteres de l'Empordà aquests darrers dies provenien de Catalunya, però també d'indrets de l'Estat Espanyol com Madrid, Vitòria o Alacant. Pel que fa a la presència internacional, també s'han desplaçat fins a la Costa Brava famílies que tenen microcotxes provinents de França, Suïssa, Bèlgica, Holanda, Anglaterra, Alemanya, Àustria, i fins i tot un home d'Israel.

Més enllà de rodar per la zona, els participants també han aprofitat per fer turisme. En la jornada de cloenda, per exemple, han visitat el Museu de la Pesca de Palamós. L'acte que ha tancat amb l'activitat ha estat un dinar al Port d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports