El Palamós s’imposa al Mollet i suma els primers tres punts de lliga

Palamós

Data: 16/10/2022

L'Estadi Palamós-Costa Brava va celebrar els primers tres punts de lliga. El Palamós va imposar-se 2-0 al Mollet amb gols d'Adrián Antequera i Xavi Germán. L'equip de Joan Bayona va saber dominar els primers 45 minuts, marxant amb dos gols a favor a la mitja part. Malgrat els ensurts de la segona meitat, el degà va saber gestionar els minuts, assegurant el primer triomf de la competició.

El Palamós C.F va celebrar la primera victòria de la temporada guanyant 2-0 al Mollet. Els de Joan Bayona van saltar al camp amb l'objectiu de sumar els primers tres punts de lliga i ho van fer de la millor manera possible. Al minut 2, Adrián Antequera va obrir la llauna aprofitant un rebuig a l'àrea petita dels visitants. L'1-0 va permetre als palamosins dominar durant els primers 20 minuts de partit, on Enrike va poder posar el 2-0 al marcador després d'un u contra u amb el porter de Mollet

Els del Vallès van anar acostant-se a poc a poc a la porteria de Bernat. Primer amb una rematada de cap que va sortir fregant el pal i un possible penal per mans de Touray en una falta lateral. També van tenir a tocar l'empat després amb un xut creuat que no va trobar porteria, on a l'inici de la jugada van reclamar la segona groga pel '17' palamosí.

El degà va treure's la pressió de sobre i va tornar a controlar el joc. Antequera va fregar el doblet amb un xut que va trobar la resposta d'Alfonso Medina. Qui no va fallar va ser Xavi Germán. El davanter va aprofitar la passada de Marc Faja per fer el segon gol del partit al minut 39'. Abans del descans, el Mollet va tenir el 2-1 amb un xut centrat que va atrapar sense problemes Bernat.

La segona part va començar amb un triple canvi dels visitants. El Mollet semblava fer un pas endavant, buscant tancar el Palamós a la seva àrea. La més clara va venir després d'una pilota a l'àrea que va quedar morta i Otman va enviar al travesser. Otman sí que va estar encertat amb una rematada dins l'àrea, que l'àrbitre va anular per fora de joc. Les opcions del Mollet van esvair-se a falta d'un quart d'hora quan Noel López va veure la segona groga.

El partit va acabar amb el Palamós controlant el joc, defensant-se amb la pilota. Una victòria que deixa satisfet a l'entrenador, malgrat que encara hi ha millora.

Per la seva banda, el tècnic de Mollet es va mostrar decebut per no controlar el joc del Palamós i va marxar amb la sensació que les petites accions van marcar el partit.

També va lamentar la falta d'encert que els ha condemnat les primeres jornades de lliga

La creu pel Palamós va ser el canvi per lesió de Xavi Germán, a l'espera de com evolucioni els pròxims dies.

Amb els primers tres punts del campionat, el Palamós viatjarà a Torelló per continuar mirant a la part alta de la taula.