Més de vint equips inscrits al BeachWater Polo Costa Brava

Més de vint equips inscrits al BeachWater Polo Costa Brava
Palamós

Data: 18/07/2018

Palamós serà un any més la seu del segon torneig de waterpolo a la platja “BeachWater Polo Costa Brava”, que es celebrarà del 31 d’agost al 2 de setembre a la platja Gran de Palamós. L’esdeveniment, organitzat per l’acadèmia de waterpolo internacional BIWPA amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, arriba amb una segona edició amb diverses novetats.

L’edició d’enguany incorporarà un segon camp de joc per tal de poder fer front al creixement d’equips inscrits. Entre els equips confirmats ja es compta amb la presència de sis països europeus: França, Suècia, Suïssa, Alemanya, Regne Unit i Països Baixos. 

El vigent campió, el Club Natació Catalunya, repetirà amb dos equips. Tampoc s’ho perdran altres equips catalans com el CN Martorell i el CN Poble Nou; o de la resta de l’Estat com el RCN Vigo i el CD Fortuna KE. A més, aquesta edició comptarà amb la presència d’un equip "BIWPA", format per jugadors amb algun lligam amb l’empresa organitzadora. De moment, però, els equips estrangers conformen la majoria dels inscrits.

Una altra novetat serà la realització de quatre tallers d’iniciació al waterpolo de la mà de Joel Esteller, Adrià Delgado i Quim Colet, els dijous 2, 9, 16 i 23 d’agost a l’Àrea Activa de la platja Gran, amb l’objectiu de fer partícip d'aquesta activitat a tothom. 
   
Durant el torneig l’organització s'ubicarà una zona de village a la sorra de la platja Gran, amb carpes, taules i para-sols, amb un servei de bar i música adreçat a tot el públic visitant de la competició.
 
Tot i els vint-i-un equips apuntats fins ara, aquells que es vulguin inscriure encara són a temps de fer-ho a través de la pàgina web de l’organització, que ha situat l’objectiu en vint-i-quatre equips.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports