Més d'una vuitantena de vehicles participen al Ral·li Platja d'Aro Històric

Platja d'Aro continua apostant pels esdeveniments esportius al llarg de l'any. Aquest cap de setmana per exemple s'ha celebrat la desena edició del Ral·li Platja d'Aro Històric que ha comptat amb més d'una vuitantena de vehicles clàssics, a més d'atraure curiosos que no es van voler perdre aquesta cita puntuable per la Copa Gironina de Regularitat.

Vehicles clàssics com aquests s'han passejat per Platja d'Aro. La desena edició de la competició Ral·li Platja d'Aro Històric ha comptat amb la participació de 86 cotxes i 4 equips de motoristes que han recorregut diversos corriols de les comarques gironines. La primera etapa va ser totalment nocturna per 5 trams i espais de les proves celebrades entre els anys 70 i 90. La segona etapa en format normal va ser puntuable per la Copa gironina de regularitat. Els participants en total van recórrer 600 km per la Costa Brava, el Baix Empordà, el Gironès, la Selva i les Guilleries.

Un esdeveniment que tot i de ser dos dies logísticament va ser complex. Així ho recordaven els organitzadors.

Els guanyadors d'aquesta desena edició van ser en David Garrigolas i Sergi Giralt amb un VW Golf GTI MK-II. En segon lloc, es van imposar la parella francesa formada per Pierre Juanola i Daphne Juanola amb el seu VW Golf GTI MK-I????????. Finalment, els encarregats de tancar el podi van ser en Joan Cunill i en Jordi Parro amb un Opel Kadett GT.
L'esdeveniment esportiu va atraure a més d'un visitant del municipi de Platja d'Aro que es va acostar a veure les sortides i arribades. Un cop més, es va evidenciar l'aposta de l'ajuntament pel turisme esportiu durant tot l'any.

El Ral·li Platja d'Aro va fer història rebent alguns dels guanyadors de les 10 edicions a qui se'ls hi va fer entrega d'una placa commemorativa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports