El MIC 2019 estrena el VAR

El MIC 2019 estrena el VAR
Baix Empordà

Data: 18/03/2019

900 partits entre equips de 42 països diferents en 37 municipis de les Comarques Gironines. El MIC 2019 ha presentat les dades d'una competició que es disputarà entre el 16 el 21 d'abril, de nou, amb equips punters del panorama futbolístic internacional i amb la novetat del VAR.

L'entrenador del Totthenham Maucio Pochetino i la jugadora del Barça Vicki Losada són els padrins d'un mundialet de futbol base que s'ha presentat aquest dilluns a Barcelona.

El torneig compta amb nou categories masculines des d'alevins fins a juvenils, dues femenines i l'especial del MIC integra per a persones amb discapacitat.  Més de 7.000 jugadors i jugadores es vestiran de curt als 47 terrenys de joc de la competició, 13 dels quals al Baix Empordà.

Pel que fa als equips hi tornarà a haver-hi aquella barreja de conjunts de casa amb els punters a nivell internacional. Barça, Madrid, Ajax, Manchester United, Sevilla, Roma, PSG, o les seleccions de Mèxic i el Brasil, entre d'altres, competiran contra l'Escola de Futbol de Sant Feliu, el Llagostera o la Fundació Esportiva Palamós per posar alguns exemples.

Com a novetat la competició incorpora enguany el VAR. El sistema de videoarbitratge estrenat enguany a La lliga espanyola i la Champions League i que permet revisar jugades dubtoses o polèmiques.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports