REPORTATGE - Història i orígens del club Associació Futbol Xapes de Sant Feliu de Guíxols

El Centre Cívic Tueda és l'espai on l'Associació Futbol Xapes de Sant Feliu de Guíxols entrena pels campionats i òpens que els van arribant. Ells i elles els afronten amb ganes i fent del nom del club un referent al territori nacional. Fa poc que han començat, però contrasten les ganes de continuar treballant pel club, ja que no en són poques! A continuació, l'Agustí Vila, el seu president i fundador, comparteix com es va originar el club i l'actualitat de l'equip.

Associació Futbol Xapes de Sant Feliu de Guíxols és el nom de l'equip federat que entrena a la ciutat ganxona aquest joc i esport tan característic. A continuació, el seu president i fundador, Agustí Vila, ens fa un resum del seu funcionament.

Un cop hem conegut el joc i vist com entrena l'equip, preguntem a Vila sobre els orígens del club.

Es tracta d'un equip ben nou, però que s'estrena amb totes les ganes del món de fer del futbol xapes de Sant Feliu un equip de renom a l'estat. Per això alguns dels seus membres ja han visitat altres clubs o han participat en òpens de caràcter nacional.

Tot plegat, resulta una pràctica que recupera un joc típic del dia a dia dels petits dels anys 70 - 80. Però, alhora, està creant un equip compromès amb l'esport i que vol deixar el nivell del futbol xapes ganxó en bon lloc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports